Over mij

Welkom in mijn webshop: Mutzzies & Zo.

Mijn naam is Lisette en woon in het pittoreske Brabantse dorpje Waspik. Mijn allergrootste hobby en passie is haken! Ik laat mijn creatieve handjes graag wapperen en haak alle losse en vaste draadjes aan elkaar om er een leuke creatie van te maken.

Humor is de rode draad in mijn leven en is ook terug te vinden in enkele van mijn handgehaakte artikelen.
Hoe leuk is het om met een grappige neuswarmer of een unieke carnavalsmuts in de kleuren van jouw stad of vereniging de straat op te gaan? Of om samen met je compagnon als klusjesman op pad te gaan als Buurman & Buurman?
Maar ook voor schattige en stoere babymutsjes is Mutzzies & Zo het juiste adres. Leuk voor een fotoshoot of kraamcadeau. Een hippe woonaccessoire nodig zoals een schitterende mandala voor aan de muur?
Ook daar draai ik mijn haaknaald niet voor om!

In het najaar van 2021 wil ik gaan starten met het geven van workshops. Lijkt het jou ook fantastisch het haken onder de knie te krijgen om bijvoorbeeld een prachtige mandala uit je haaknaald te toveren? Haak dan vooral aan! De gezellige workshops gaan gegeven worden in kleine groepjes van maximaal 4 personen incl. materialen onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee met een lekker Brabants koekske en lekkernij erbij.

Heb je nog vragen of specifieke wensen, mail mij gerust. Bijna niets is onmogelijk om te h(m)aken.
Al mijn artikelen zijn handgemaakt en regelmatig zijn er nieuwe creaties. Wanneer iets niet op voorraad is, kan het in sommige gevallen wat langer duren om te maken en te versturen. Ik breng je hiervan dan meteen op de hoogte.
Stuur je mail naar: info@mutzzies.nl
Ik beantwoord je vragen graag!

Creatieve en lieve groetjes,
Lisette Siemons